The petek servisi Diaries

Wiki Article

Zmrüt teknik olarak temiz petek kaliteli ısınım demek diyerek yolumuzu belirledik. bugüne kadar yaklaşık 200 daire peteği temizleyerek kullanıcıların daha iyi ve ekonomik ısınmalarını sağladık.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa issue kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa trouble tesisattan kaynaklanıyordur.

İstanbul radyatör petek temizliği hizmetini araştırırken aşağıdaki özelliklere mutlaka dikkat etmelisin;

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Kombinizi bize emanet edin petekleriniz iyi ısınması için kendi evimizde temiz ve titizlikle çalıştığımız gibi sizin de eviniz bizim evimiz gibidir.

It seems like you ended up misusing this characteristic by going far too rapid. You’ve been briefly blocked from utilizing it.

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde istanbul petek servisi hava olabilir. bu durumda istanbul petek servisi petek ya tamamen ısınmaz yada altı sıcak olmaz

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra petek servisi verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Arızanın tamiratını tespit istanbul petek servisi sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer istanbul petek servisi bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor ÇAlright teşekkür ediyorum

Report this wiki page